Celieplant blij met plek op Green Park

Zaterdag is het nieuwe complex van Celieplant aan de Japanlaan officieel geopend. De plantenexporteur, die levert aan de Europese retailmarkt, heeft in Green Park Aalsmeer een gebouw neergezet van bijna elfduizend vierkante meter. Een derde deel bestaat uit energiezuinige koelcellen. Ook het boekettenverwerkingsbedrijf Bouquetnet, onlangs voor 100% in handen gekomen van Celieplant, is er ondergebracht.

Nog geen negen maanden na het slaan van de eerste paal is de bouw voltooid. Het visitekaartje is volgens het bedrijf de entreeruimte, waarin een uitbloeiruimte is opgenomen om de houdbaarheid van bloemen en planten te testen.

In een persbericht van Green Park laat directeur John Celie zich lovend uit het gezamenlijke bedrijventerrein van Aalsmeer en Uithoorn. Hij koos “met overtuiging” voor Green Park “na zorgvuldig onderzoek naar de beste vestigingslocatie”. Pluspunten zijn volgens Celie de “uitstekende bereikbaarheid” en de nabijheid van de bloemenveiling en Schiphol. Hij ziet “met groot vertrouwen” de toekomst tegemoet.

Grondverkoop verdubbelt
Celie zegt uit te zien “naar nog meer nieuwe collega's” op Green Park. Volgens bedrijvenparkdirecteur Gregor Heemskerk zit Green Park “duidelijk in de lift”. Vorig jaar is 4 hectare bedrijvengrond verkocht, voor dit jaar verwacht hij dat het 8 hectare zal zijn. Heemskerk mag dan optimistisch zijn, de laatste paar jaar zijn er om hem heen vooral sombere geluiden te horen over Green Park, dat sterk lijdt onder de crisis.

(Foto Green Park Aalsmeer)

Lees vorig bericht

Stroomstoot wordt Aalsmeerder fataal

Lees volgend bericht

Terrassen langer open? Toch te snel voor B&W


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *