Bosse Elektrotechniek, hecht team professionals

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Robert Bosse van Bosse Elektrotechniek.

Door: Jeffrey van der Linden. Na het behalen van zijn MTS-diploma is Robert in loondienst gaan werken bij een installatiebedrijf in Kudelstaart. Daarbij heeft hij in zijn avonduren zijn Technicus Elektrotechniek en Technicus Beveiligingstechniek behaald. Na de benodigde ervaring te hebben opgedaan heeft hij vervolgens de stap gewaagd om voor zichzelf te beginnen. Zo richtte hij in 2003 Bosse Elektrotechniek op. Tegenwoordig biedt het bedrijf een totaalpakket. Robert: “Elektrotechniek is onze hoofdactiviteit, maar daarnaast leveren wij ook domotica, beveiligingsinstallaties, laadstations voor elektrische auto’s en zijn wij al tien jaar een begrip in Aalsmeer op het gebied van zonnepanelen.”

Kracht van het totaalpakket
Het totaalpakket heeft zo zijn voordelen verteld Robert. Veel van de klanten hebben bijvoorbeeld wel nagedacht over hoe ze een verbouwing uitgevoerd willen hebben, maar hebben relatief weinig verstand van installatiewerk. Voor Bosse ligt daar dan ook de kracht. Er wordt in overleg met de klant een ontwerp van een complete installatie gemaakt. Projecten kunnen variëren van een aanbouw tot luxe villa.

Bosse Elektrotechniek is in de loop van de jaren gegroeid naar een bedrijf met negen vaste medewerkers, aangevuld door een betrouwbaar netwerk van vaste ZZP-ers. Die betrouwbaarheid komt door de hoge eisen vanuit het bedrijf. Dat betekent wel dat het een hecht team van professionals is. Naast dat zij vakwerk leveren, adviseren zij de klanten gedurende het hele project. “Het zijn allemaal jongens met een hart voor de zaak.” Binnen het bedrijf is er zeker nog ruimte voor groei, alleen is het lastig om de juiste mensen te vinden. “Wij krijgen genoeg opdrachten binnen om door te kunnen groeien, alleen zijn er binnen ons vakgebied niet veel mensen met de juiste papieren, ervaring en instelling.”

Steunen van lokale initiatieven
Het werkgebied bevindt zich in een straal van dertig kilometer rondom Aalsmeer, waarbij de opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en winkeliers. Veel van hen zijn regionale aannemers, waarvan er ook een aantal lid zijn van Businessclub FC Aalsmeer. Het merendeel van het werk komt dan ook van mond-tot-mond reclame.

Uiteindelijk hebben wij ook besloten om lid te worden van de Businessclub. Dit geeft ons de mogelijkheid om met lokale ondernemers in contact te komen en ons netwerk in de regio uit te breiden. Daarnaast steunen wij graag lokale doelen. Zo hebben wij al jaren een sponsorbord bij FC Aalsmeer hangen en werden wij enthousiast van het Businessclub initiatief ‘Werken In Aalsmeer’.” Robert geeft aan dat dit kan helpen om jeugd en werkzoekenden enthousiast te maken voor het mooie vak en wellicht te koppelen aan Bosse Elektrotechniek.

Foto’s Bosse Elektrotechniek

Bosse Elektrotechniek
Witteweg 58
1431 GZ, Aalsmeer
T: 0297-331132
W: bosse-elektrotechniek.nl
E: info@bosse-elektrotechniek.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel