Berghoef legt belang veilige back-up op tv uit

Het Aalsmeerse bedrijf Berghoef Accountants en Adviseurs werkte mee aan het RTL-programma Ondernemerszaken. Een cameraploeg kwam naar het bedrijf om opnamen te maken over ontwikkelingen in bedrijfsback-up en -herstel. Ze deden dit in samenwerking met Nebula Backup & Recovery uit Uithoorn.

RTL Ondernemerszaken is een programma speciaal voor de Nederlandse ondernemer en daar leverde Berghoef graag een bijdrage aan. “Door mee te werken aan deze uitzending hoop ik andere ondernemers bewust te maken van het belang van een veilig back-up- en recovery-systeem,” legt Rob Bakker, mede-eigenaar van Berghoef Accountants en Adviseurs uit. “Volgens mij nemen nog te veel bedrijven risico’s door zich hier niet in te verdiepen.”

Veel ontwikkelingen
Trends en technologieën die van belang zijn in het bedrijfsleven en visies van toonaangevende bedrijven worden door onafhankelijke specialisten in het programma besproken. Momenteel zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van back-up en recovery. Privacy, veiligheid en hersteltijd zijn hierin veel besproken onderwerpen.

Berghoef en Nebula werken al lange tijd samen op deze vlakken, waardoor zij een volgens hen waardevolle toevoeging konden geven aan het tv-programma.

De uitzending is te zien op 3 maart om 11.20 uur, 4 maart om 13.20 uur en 5 maart om 15.40 uur op RTL Z.  

Foto's: (boven) Göran van der Laarse van Nebula Backup & Recovery geeft uitleg aan Berghoef-personeel over de 'cloud'; (onder) Rob Bakker van Berghoef Accountants en Adviseurs geeft interview. (foto's Berghoef)

Eén reactie

  1. Göran is ook algemeen directeur van Mica-IT b.v.
    (www.mica-it.nl). Trotse vader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel