(Advertorial) Mocht u geen zin hebben in koken met kerst, dan is buiten de deur eten een alternatief. Café restaurant 'In de Zotte Wilg' is beide kerstdagen geopend en heeft nog een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.
Chef-kok Peter Struijlaart 'componeerde' een smakelijk kerstdiner met een variatie aan vlees- en visgerechten. Een kleine greep uit de kaart: Huisbereide paté van hert en zwijn, rilette van gans, gebruneerde warm gerookte zalm (uit eigen rokerij) op een dille mosterdjus of gebakken hertenfilet met Dauphinoise van kastanje. Het klinkt allemaal net zo mooi als dat het eruit ziet en net zo lekker als dat het smaakt. Klik hier voor de complete kaart op de website van het restaurant. Reserveren kan ook telefonisch.
Voor de prijs van €47,50 een viergangendiner waarbij ook nog live muziek verzorgd wordt door 'Trio Troubadour', is een aantrekkelijk en feestelijk vooruitzicht. Ontvangst op beide dagen is vanaf 17:00 uur. Om 18:30 gaat het diner van start.