Barendsen sluit zich aan bij OZ-Hami

Door: redactie. Bloemenexporteur Barendsen sluit zich per 1 januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Barendsen is meer dan 100 jaar actief in de export van verse snijbloemen aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en topbloemisten en staat bekend als het oudste exportbedrijf in de sector.

Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 70 medewerkers aan het op maat beleveren van klanten in ruim 35 landen wereldwijd, waaronder Zwitserland, Frankrijk en Spanje. Naast exportactiviteiten beschikt Barendsen ook over een eigen netwerk van kwekers voor bijzondere snijbloemen uit Nederland, Spanje, Italië en Zuid-Amerika. Barendsen zocht naar een betrokken partner om de verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren. Die is gevonden in OZ-Hami, de combinatie van exportbedrijven OZ Export, Hamifleurs en Van Dam.

Barendsen zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Foto: Richard Koenen, commercieel directeur van OZ-Hami en Jan de Boer, directeur van Barendsen ondertekenen de overeenkomst. (Foto OZ)

 

Lees vorig bericht

Alcoholpauze met Dry January

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Flitsgeld’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *