Banieren als lokkertje zetten centrum ‘op de kaart’

[Bevat flimpje] Het zijn opvallende verschijningen in het centrum van Aalsmeer. De masten met wapperende banieren die donderdag geplaatst werden moeten het publiek 'triggeren'. De masten zijn een initiatief van winkeliersvereniging 'Meer Aalsmeer'.

“Ons winkelcentrum ligt niet in het hart van Aalsmeer, het ligt tamelijk verscholen. Om ons centrum van een afstand te laten zien hebben we deze eyecatcher bedacht. We zijn er heel blij mee,” aldus Dirk Box, spreekbuis namens de winkeliers.

Wethouder Ad Verburg, voorzitter van de winkeliersvereniging Ed Kriek en Dirk Box, zorgden er gezamenlijk voor dat de masten rechtop kwamen te staan. Dit gebeurde op het Praamplein aan de rand van de Grundelweg.

De banieren, voorzien van sinterklaas en zwarte pieten, wapperen in clusters van drie op zes verschillende plekken. Er zijn meerdere vlaggen ontworpen, voor diverse tijden van het jaar te gebruiken.

Foto's en film Arjen Vos 

4 reacties

  1. Toch vreemd dat de banieren in het winkelcentrum geplaatst zijn. Winkelend publiek ziet ze dus pas als de beslissing om in Aalsmeer te gaan winkelen al is genomen. Het is alsof de mooiste aanbieding van een winkel achter de kassa staat waar de eigenaar verheerlijkt naar staat te kijken, maar geen nieuwe klanten binnenhaalt. Waarom staan die banieren niet langs de N201 of de Legmeerdijk?

  2. Gaan nu die verkeersonveilige ontsierende borden op ooghoogte verdwijnen? Gaat het ‘reclamekindje’ van onze wethouder de prullenbak in? Wat zal Aalsmeer opknappen en ‘mooi worden’.

  3. AalsmeerVandaag, hartelijk dank voor jullie publiciteitsbijdragen.

  4. Goed initiatief, veel beter dan die lelijke reclameborden om de 3 lantaarnpalen langs de weg… En fijn dat Aalsmeer nog een Zwarte Piet heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel