AI-event voor ondernemers

(Advertorial) Als ondernemer is het niet meer de vraag óf je in jouw bedrijf Artificial Intelligence (AI) moet toepassen, maar hóe je het moet toepassen. Om 2024 optimaal te starten organiseert ondernemersorganisatie Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA) daarom op dinsdag 30 januari hét AI event voor ondernemers in The Beach in Aalsmeer.

De avond wordt geleid door Jan Scheele. Een vroege digitale ondernemer die zich als CEO, schrijver, blogger en spreker in digitale ontwikkelingen heeft gespecialiseerd. Zo schrijft hij al jaren over blockchain technologie op de populaire blog Frankwatching met meer dan 1 miljoen views en publiceerde hierover in 2023 een boek. Tegenwoordig spreekt hij regelmatig over de impact en toekomst van digitale technologie zoals AI. In jip-en-janneketaal legt hij uit hoe de technologie werkt, hoe het wereldwijd wordt ingezet en hoe ondernemers hiermee zelf direct concreet aan de slag kunnen gaan.

Schat aan mogelijkheden
Als voorbeeld gaat hij in een keynote in op de toepassing van AI in de hotellerie. Want waar veel technologieën hun praktische nut nog moeten bewijzen, is op gebied van AI ineens een ongekende schat aan mogelijkheden voor hotels ontstaan. Van het verbeteren van gastervaringen en het versnellen en verbeteren van talloze processen tot het aanbieden van volledig nieuwe ervaringen en diensten.

Hierna delen bekende ondernemers uit Aalsmeer hun ervaringen met AI. Ondernemers Kees Yzebaart van Loogman Groep en Harm Koningen van Debo Projects vertellen hoe zij AI nu al in hun onderneming hebben ingezet en welke resultaten zij daarmee hebben behaald.

Tips & Tricks
De gezamenlijke sessie wordt afgesloten met concrete tips & tricks voor ondernemers. Zodat elke ondernemer – óók de technische leken onder hen – AI snel en doeltreffend in hun onderneming kunnen inzetten. In de afsluitende borrel is er volop gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en de AI ervaringen van andere ondernemers te bespreken.

Overige informatie
Hét AI-event is op dinsdag 30 januari a.s. van 16.45 tot 19.30 uur in The Beach, Oosteinderweg 247 A in Aalsmeer. De kosten van het event (excl. BTW en servicekosten) bedragen 80 euro en 55 euro voor NOA-leden. Aanmelding kan via deze link: AI Event. Of ga voor meer informatie en aanmelding naar nieuwondernemendaalsmeer.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin