Afscheid Meer Aalsmeer-bestuurslid Gert Post

Ondernemersfonds Meer Aalsmeer heeft afscheid genomen van bestuurslid Gert Post. Hij was mede verantwoordelijk voor de marketing en promotie van het winkelgebied Aalsmeer Centrum.

Uit handen van voorzitter Ed Kriek ontving de Bruna-eigenaar een Aalsmeers bloemetje. Hij heeft het stokje overgedragen aan Nelleke van Driel van Lingerie van der Schilden. Hiermee is het bestuur weer op volle sterkte.

Zichtbare resultaten
De afgelopen twee jaar heeft Gert Post zich ingezet met zijn commissie en zichtbare resultaten behaald, waaronder een nieuwe website, acties voor klanten van het centrum zoals een kortingsbonnenboekje, verschillende stempelacties, het Winterweekend en allerlei activiteiten voor kinderen zoals de pompoenenspeurtocht en kerststukjes maken.

Het bestuur van Meer Aalsmeer zet zich in voor een ruimer aanbod, meer gezelligheid en een betere promotie om het winkelgebied van Aalsmeer Centrum klaar te stomen voor de toekomst.

Stimuleringsfonds
Eind 2012 heeft de gemeente, op initiatief van de winkeliersvereniging en Kamer van Koophandel een stimuleringsfonds opgericht. Iedere ondernemer, van kleine zelfstandige tot grootwinkelbedrijf, levert daaraan een financiële bijdrage. Het geld wordt gebruikt om de positie van het centrum te versterken, bijvoorbeeld door de aankleding te verfraaien, door promotiecampagnes op te zetten en door activiteiten te organiseren. 

Om te zorgen dat alle ondernemers meebetalen, gebeurt het innen van de bijdragen via een gemeentelijke belastingmaatregel. In Aalsmeer is gekozen voor een reclameheffing. De gemeente incasseert het geld en stort het vervolgens in het ondernemersfonds. Via een juridische overeenkomst wordt gegarandeerd dat het geld daadwerkelijk bij de ondernemers terechtkomt en aan de juiste zaken wordt besteed.

Ook het winkelgebied Ophelialaan heeft inmiddels een ondernemingsfonds, sinds een jaar en op dezelfde leest geschoeid.

Foto's: Boven: Gert Post (r) wordt bedankt door Ed Kriek. (Foto winkeliersvereniging) Onder: Nelleke van Driel neemt het stokje over (Foto archief AV)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin