Aalsmeer Lokaal vaart weer uit

Vrijdagavond 30 juni vaart schipper Rob Ligtenberg met zijn skûtsje De Nooit Volmaakt de haven van Fort Kudelstaart weer uit om samen met ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en de nabije regio op de prachtige Westeinderplassen te gaan zeilen. Dit speciale ondernemersevenement, Aalsmeer Lokaal BrainSTORM, was vorig jaar een groot succes met windkracht 4, een super gave zonsondergang, maar vooral mooie gesprekken tussen ondernemers onderling. En er moet gezeild worden, dus samenwerken gaat vanzelf.

Dit jaar belooft weer een speciale editie te worden, waarbij de deelnemers halverwege de zeiltocht getrakteerd worden op een heerlijke maaltijd aan boord van Restaurant Bij Jeff & Steve, gelegen ‘aan de andere kant’ van de Westeinder, net binnen de gemeentegrenzen van Aalsmeer.

Vaar je mee?
Je kunt nog mee, want er zijn nog een paar plekken vrij. Vanwege veiligheid mogen er maximaal twaalf mensen meevaren en we zitten bijna vol, dus ga snel naar de site van Aalsmeer Lokaal en meld je aan. Je krijgt een unieke ervaring op een zeilschip uit 1910 op de grootste Hollandsche Plas samen met andere lokale ondernemers. Leden van Aalsmeer Lokaal betalen slechts 50 euro en niet-leden 70.

Meer dan alleen online platform
Aalsmeer Lokaal heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als het netwerkplatform voor lokale ondernemers waar verbinden, contacten leggen en zakendoen centraal staan, maar is veel meer dan alleen een online platform. Ingrid van Mourik en Jeroen Mäkel, de ondernemers achter Aalsmeer Lokaal, organiseren zelf evenementen voor ondernemers. Vier keer per jaar wordt de succesvolle en goedbezochte Breakfast Club gehouden in het Renaissance Hotel, twee keer per jaar wordt er een VrijMiBo georganiseerd en de BrainSTORM wordt een terugkerend evenement op de agenda voor lokale ondernemers.

Business, banen, events
Het platform zelf geeft een goed en duidelijk overzicht waar veel ondernemers en ook inwoners naar op zoek zijn: lokale bedrijven en ondernemers die hen kunnen helpen met hun vragen, uitdagingen en behoeften. Gewoon uit de buurt, dichtbij huis en vertrouwd. Of het nu gaat om een nieuwe opdracht, nieuwe baan of leuk evenement uit Aalsmeer, je vindt het op Aalsmeer Lokaal. Binnenkort wordt de nieuwe site gelanceerd die nog beter aan de behoeften van vele lokale ondernemers en inwoners voldoet.

Word ook onderdeel van Aalsmeer Lokaal
Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van interessante evenementen, banen en bedrijven uit de regio Aalsmeer. Ondernemers kunnen zich aanmelden op aalsmeerlokaal.nl en tegen betaling (99 euro per jaar) een bedrijfsprofiel aanmaken. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Ingrid en Jeroen via info@aalsmeerlokaal.nl

(Partnerbijdrage Aalsmeer Lokaal, foto’s Jean Haasbroek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin