Foto 455: verzin en win

Foto: Mariëlle Wegman

Door: Mariëlle Wegman. De foto van deze week is een raadplaatje. Het hoofdonderwerp lijkt de rood-witte viervoeter, maar niets is minder waar. Achter de afscheiding, als je goed kijkt, staat nog een exemplaar. Tot op de dag van vandaag weten de eigenaren niet hoe de andere hond aan de andere zijde van het hek is terecht gekomen. Wellicht dat u hier deze aankomende week het hoofd over kan breken. We zien de oplossingen met enthousiasme tegemoet!

Voor wij u het woord geven, blikken we eerst nog even terug op de foto en bijbehorende inzendingen van vorige week. Zoals elke week was het ook dit keer weer lastig kiezen. Uiteindelijk scoorde “Activist vastgelijmd aan brug trekt bekijks” van Marja van Leeuwen de meeste stemmen op de redactie. Marja, proficiat met de winst van de week. Zodra je de bevestigingsmail van ons binnen hebt, kun je je prijs verzilveren bij Broodje van de Zaak.

En nu geven wij het woord weer aan u. De weersverwachtingen zijn voor de aankomende week niet al te best, dus ga er maar eens goed voor zitten.

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel