Foto 440: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Net als vorige week is vandaag de Zijdstraat in een feeststemming. Niet dat de paashazen er nog altijd musicerend rondhuppelen, die zien we waarschijnlijk volgend jaar pas weer terug. Nee, vandaag vormt het Molenplein het epicentrum van Aalsmeer Centrum met een catwalk en allerhande ander vertier vanwege het Fashion event. Voor wie inspiratie nodig heeft op het gebied van voorjaars- en zomergarderobe kan om 13:00 en 15:00 uur modellen van diverse pluimage zien paraderen.

Schrikt u bij het betreden van de Zijdstraat vooral niet van de hekken en andere hindernissen hier en daar. De straat wordt weliswaar overhoop gehaald maar dat resulteert over enige tijd in een gloednieuwe inrichting zonder hobbels en bobbels zodat shoppen straks weer ouderwets plezierig wordt. Om in de stemming te komen mag u een kop dan wel onderschrift bedenken bij bovenstaande foto. Wat hier precies gebeurt en met welk doel is weer helemaal aan u.

(Foto Arjen Vos)

De foto van afgelopen week leverde krap aan tien reacties op. En dus een winkans van 10 procent voor deze inzenders. De gelukwensen zijn voor Hans Trommel met zijn ingeving: ‘Bloemenweelde Kom in de Kas valt enigszins tegen…’ Hans, van harte met de tegoedbon voor de Broodjes van de Zaak. Deze valt hopelijk snel in je digitale brievenbus.

En daarmee geven we zoals u van ons gewend bent het woord weer aan u.

20 reacties

  1. Nee hè, het riool zit nog steeds verstopt – laten we de Zijdstraat maar weer openbreken dan

  2. Parkeren onde de.Zijdstraat komt dichterbij.

  3. Volgens deze peiling nog geen reactie van de ontslagen wethouder…

  4. Even een kijkje bij de politieke peilingen van Aalsmeer. Nee, nog steeds stront aan de knikker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin