Foto 437: verzin en win

Foto: Jaap Maars

Door: Mariëlle Wegman. Vorige week was het een druk sportweekend voor onze fotograaf Jaap. Eén daarvan was de Aalsmeer Flower Cup, een van de grootste trampolinetoernooien binnen Europa. Doorgaans vindt het eens in de twee jaar plaats, maar in 2021 gooide corona roet in het eten. U had op AalsmeerVandaag natuurlijk een mooie reportage kunnen verwachten. Echter, geen input is geen reportage. Gelukkig hebben we de foto’s nog, en is Jaap niet helemaal voor niets naar de Bloemhof getogen, vorige week. Aan u de taak in het toetsenbord te klimmen (springen?) en een fraai onderschrift voor ons en de lezers achter te laten. Maar niet voordat we via een salto met halve schroef nog even terugblikken naar de inzendingen van vorige week.

Er is deze afgelopen week heel veel gezegd en geschreven over de soap rondom twee Aalsmeerse wethouders. En één van de inzendingen bij foto 436 sloot daar zo mooi op aan, dat deze wel de weekwinnares móest zijn. ‘Kijk, door dit gat zijn de wethouders verdwenen…’ van Erna Stahlie is deze week goed voor twee broodjes naar keuze van rubrieksponsor Broodje van de Zaak. Van harte gefeliciteerd! Zodra u de bevestigingsmail van ons heeft ontvangen, kunt u op vertoon daarvan uw lekkernijen innen.

Dan is het nu tijd om het woord weer aan u te geven. Maak er weer wat moois van, maar dat is aan u allen wel toevertrouwd. Zet ‘m op!

11 reacties

  1. Hij is zo knap, ’t is een idool
    Ja das ist Anton aus Tirol.
    Wanneer hij zij lichaam showt
    Kleuren de meiden rood
    Ze willen Anton aus Tirool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin