Winst jonge korfballertjes VZOD

Afgelopen zaterdag kwamen de E2-tjes van VZOD in actie tegen Top E9. De jonge korfballertjes van de Kudelstaartse vereniging maakten de tegenstander in met maar liefst 7-2.

Flink getraind
Het team van coaches Myrthe en Shannon was voor de rust al uitgelopen naar een voorsprong van 4-2, maar de coaches wilden graag doorloopballen zien zo werd de spelertjes verteld tijdens de rust. Hier hadden ze namelijk de week ervoor flink op getraind. Na de rust scoorden de E2-tjes nog driemaal, waarvan eentje zelfs door middel van een doorloopbal. Top E9 kwam er niet meer aan te pas.

Na afloop van de wedstrijd, die erg leuk was om te zien voor coaches en aanwezige ouders, waren de kinderen enorm trots op elkaar. Ze hopen uiteraard nog veel meer wedstrijden te gaan winnen.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman; foto: E2 van VZOD (bron: VZOD)