The Beach als centrum van Nederland

De spotlights stonden dit weekend weer even op Aalsmeer gericht. In The Beach vond namelijk het NK beachvolleybal plaats. Verdeeld over twee dagen kwamen er zo'n 5000 toeschouwers op het evenement af.

Studio Sport wijdde zondag een flink onderdeel van de uitzending aan het gebeuren. Centraal daarbij stond de nationale topper Reinder Nummerdor die na vele jaren zijn vaste maatje Richard Schuil had ingeruild voor een jonger 'exemplaar'. Nummerdors nieuwe partner Christiaan Varenhorst bleek er ook wat van te kunnen.

Eenvoudige winst
Het duo wist redelijk eenvoudig het kampioenschap te winnen. In de finale werden Sven Vismans, zoon van Beach-eigenaar Ruud Vismans en toernooi-organisator Irene van Uden, en Wessel Keemink verslagen. Bij de dames won het koppel Elke Schuil-Wijnhoven en Mered de Vries verrassend van de favorieten Roos van der Hoeven en Michelle Stiekema.

Interviews met de volleyballers werden door Studio Sport afgewisseld met mooie plaatjes van de oude veilinghal van Bloemenlust.

Mooie platen van het topsportevenement maakte ook Jaap Maars. Hij legde naast de mannen ook de verrichtingen van de dames vast. Zijn foto's zijn te zien in de gallery hieronder. 

Eén reactie

  1. Op zaterdag werd in hal 1 het NK Beachkorfbal voor jeugdteams georganiseerd. Ook hier enthousiaste sporters die een topprestatie leverden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin