Te weinig animo voor reünie TVA

De reünie van TVA op zaterdag 27 september gaat niet door. Reden: te weinig animo. “Minder dan 50 aanmeldingen,” zo meldt de organisatie vandaag. Daarmee wordt het feest “financieel gezien te riskant” en dus besloot ze het te cancellen.

Twee maanden geleden opende de reünieorganisatie de inschrijving voor de feestelijkheden. 100 jaar Turn Vereniging Aalsmeer, dat zou oud-TVA'ers toch naar de burgerzaal moeten trekken? Talloze plaatsgenoten immers hebben er ooit – en vaak vele jaren – geturnd, maar ook andere takken van sport beoefend: handbal, twirl, majorette, atletiek, badminton en basketbal.

Alternatief
De organisatie vindt het “jammer” dat de reünie niet doorgaat. Maar misschien komt er een alternatief. “Omdat blijkt dat vooral ouderen warmlopen voor de reünie, wordt gekeken of in kleinere vorm een bijeenkomst kan worden georganiseerd alwaar oud-leden van TVA herinneringen met elkaar kunnen ophalen,” laat het TVA-comité weten.

2 reacties

  1. Zeker “jammer” dat de reünie niet doorgaat, voor de organisatie en voor de mensen die het wel zagen zitten en er graag naar toe waren gegaan. Inderdaad woon ook ik o.a. al vele jaren buiten Aalsmeer. Een alternatief is niet verkeerd, maar dan is het natuurlijk nog afwachten of er meer interesse voor zal zijn, voorlopig. De herinneringen dus koesteren. Groetjes en het beste wens ik een ieder toe.

  2. Ik was graag gegaan maar heb eerlijk gezegd niet bewust ergens kunnen lezen dat er een reünie gehouden werd. Is er wel voldoende aandacht aan besteed? Niet iedere oud-TVA’er woont tenslotte nog in Aalsmeer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel