Steun publiek geeft Sven Vismans ‘enorme boost’

Nee, zoonlief won niet zondag in The Beach, waar zijn ouders Ruud Vismans en Irene van Uden de scepter zwaaien. De 27-jarige Sven Vismans verloor met partner Wessel Keemink de finale van de NK Beach van Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst. Erg? “Reinder en Christiaan zijn op dit moment nog een maatje te groot voor ons,” vertelt de beachvolleyballer.

Vismans werd enorm gesteund door het thuispubliek. “Na de kwartfinales was het een gekkenhuis. Dat geeft een enorme boost. Ik zat er fysiek aardig doorheen in de finale, maar als je een rally wint en je hoort dat geluid… Man, dan ben je alle vermoeidheid in een klap kwijt.”

Azen op WK-plek
Het eerste zilver van het jaar is alvast binnen. “En het smaakt naar meer,” zegt Vismans. “Komende zomer is het WK in Nederland en het zou natuurlijk geweldig zijn om daar te staan.” Maar het beachkoppel is nog lang niet zeker van een plek. Drie zijn er al vergeven, om een van de resterende twee plekken is het ze te doen.

Op een WK-ticket azen ze de komende tijd. En dan? “Gaan we er helemaal voor,” zegt Vismans. “En wie weet, zorgen we dan wel voor een leuke stunt!”

● Klik hier voor artikel NK Beach

Foto: Sven Vismans zondagmiddag in de finale. (foto Jaap Maars)

Bron: persbericht Sven Vismans

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel