Sobere huldiging handbalkampioenen

Door: redactie. Waar er na voorgaande gewonnen landstitels nog wel eens een rondrit door het dorp volgde of op zijn minst een eerbetoon in het raadhuis, werden de kersverse handbalkampioenen (en bekerwinnaars) van Green Park Aalsmeer gisteravond in hun eigen onderkomen lof toegesproken door sportwethouder Bart Kabout. Slechts een handjevol supporters was er in de Bloemhof getuige van dat niet alleen de mannen van Wai Wong maar de hele vereniging namens de gemeente een cheque kregen voor een barbecuefestijn.

Foto: Jaap Maars

3 reacties

  1. Een huldiging? Noemen ze dit een huldiging? Wordt het kampioenschap als vanzelfsprekend beschouwd misschien? Vergeet niet dat het keihard trainen is, terwijl de meesten gewoon een baan hebben. Laten we met elkaar trots zijn op deze fantastische prestatie en jongens: van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

  2. Dit is onbegrijpelijk het is iets om trots op te zijn.
    Hopelijk gaat dat in de toekomst anders, je zet hiermee Handbal Aalsmeer toch in de schijnwerpers.

  3. Het was inderdaad een sobere huldiging. Als gemeente Aalsmeer zijnde mag je heel trots zijn op een landskampioen in het dorp. Een huldiging als deze, in een kale Bloemhof, verdienen deze kampioenen niet.
    Een huldiging in het gemeentehuis, bijvoorbeeld voor een raadsvergadering,was meer op zijn plaats geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin