Ouwe jongens krentenbrood op reünie VZOD

Het weerzien met oude bekenden zorgde voor de nodige geluksmomentjes bij de bezoekers aan de reünie van VZOD afgelopen zaterdag. Onder prima weersomstandigheden werd het feestje van de korfbalclub gehouden. De ontmoeting met elkaar stond centraal maar ook een demonstratiepotje van de selectie tegen Atlantis was onderdeel van het programma.

Zo'n 200 leden en oud-leden waren op het evenement afgekomen. Dat er naambordjes waren gemaakt was in bepaalde gevallen niet overbodig. Na elkaar zoveel jaren niet te hebben gezien was het soms best lastig om door de rimpeltjes, grijze (of geen) haren heen te kijken en elkaar te herkennen. Maar dan kwamen de verhalen en herinneringen als vanzelf boven drijven en was het weer 'ouwe jongens krentenbrood'.

De reünie was de aftrap van het jubileumjaar. In mei is er een speciale bijeenkomst voor relaties en in juni een slotfeest voor de hele vereniging.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Sursum Corda

(advertentie)

 

2 reacties

  1. Het was een geweldig feest met zoveel leden en oudleden. Dank Jaap voor de mooie foto’s En Cees Wijnen, over vijf jaar een herkansing!

  2. de beelden spreken genoeg.
    zeker als je de vele oud leden op de plaatjes ziet..
    wat ik wel jammer vind ,dat de vele zangtalenten van 5 jaar geleden bij dit jubileum gemist konden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin