Open dag Michiel de Ruyter

(Advertorial) Op zaterdag 13 april is het Open Dag bij de Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter aan één van de fijnste recreatieve vaarwateren van Nederland. Wil je ook eens ervaren wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen achteruit roeien of vooruit kanoën of kajakken? Dan ben je tussen 11 en 16 uur van harte welkom.

Bij ons kanoën en roeien liefhebbers uit de wijde regio rond Uithoorn, van Amstelveen en Aalsmeer tot Mijdrecht en verder. Je kunt bij Michiel de Ruyter op alle niveaus actief zijn. Er zijn groepjes met beginners, met meer ervaren toer- en marathon-roeiers tot aan ploegjes met wedstrijdroeiers die aan nationale wedstrijden in een van onze top-schepen deelnemen.

En wist je dat er bij ons op wereldniveau kanopolo wordt gespeeld? Kanopolo combineert kanovaren met elementen van waterpolo en rugby en is een spannende, spectaculaire en intensieve sport. Bij ons spelen teams op alle niveaus, van jonge jeugd tot internationale top.

Onze moderne en goed onderhouden vloot biedt mogelijkheden voor alle niveaus roeiers en kanoërs. Onze materiaalcommissie neemt je graag mee voor een rondleiding door de loods en de werkplaats.

Naast trainen op het water is er ook de mogelijkheid tot indoor ‘varen’ op roei- en kano ergometers, of te krachttrainen met fitnesstoestellen, dumbbells en dergelijke.

Altijd al willen weten hoe het voelt om in zo’n zelfde boot als de Holland 8 te stappen? Gedurende de Open Dag zijn er instapmomenten waarin onze wedstrijdroeiers twee plekken in de 8 vrijhouden voor bezoekers.

Vanaf 11 tot ongeveer 16 uur staan de deuren open, liggen er boten klaar en zijn er heel veel roei-, kano en kanopolo-enthousiastelingen die graag uitleggen wat watersporten bij Michiel de Ruyter inhoudt. Tot de dertiende!

Eén reactie

  1. Er zijn vele Aalsmeerders die met veel plezier bij Michiel de Ruyter roeien. In alle afdelingen kunnen we nieuwe leden goed gebruiken. Hopelijk zien we je a.s. zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel