Oceanus start met G-waterpolo

Voor sporters met een verstandelijke beperking zijn er relatief veel mogelijkheden om een leuke sport te beoefenen in de omgeving, zoals voetbal, hockey en tennis. Maar G-waterpolo was er nog niet en dat vonden Oceanus-waterpoloërs Christa Buskermolen en Sabina Terlouw niet kunnen.

Na veel gesprekken en het inwinnen van adviezen hebben de dames het voor elkaar gekregen om vanaf 4 september te gaan starten met een waterpolo G-team bij Oceanus Aalsmeer.

Vrijdagavond training
Iedere vrijdagavond wordt er tussen half acht en half negen getraind in zwembad De Waterlelie onder begeleiding van Buskermolen en Terlouw. Ze komen uit de gehandicaptenzorg en beoefenen zelf waterpolo.

Iedereen met een verstandelijke beperking die van zwemmen houdt, minimaal in het bezit is van een A-diploma en een teamsport wil uitproberen is van harte welkom om mee te doen of een keertje te komen kijken.

Voor meer informatie of aanmelding kan er een mailtje gestuurd worden naar Christa Buskermolen.

Eén reactie

  1. Wat een geweldig idee, dat naast het zwemmen voor personen met een functiebeperking onder leiding van Gerda Stokkel-Lampers en Laura Verdegaal er bij Oceanus een G-team opgestart gaat worden. Ik wens de dames veel succes. Misschien kunnen de lezers volgend jaar op een van de dames stemmen, zoals nu mogelijk is op Gerda voor clubheld van het jaar bij AD.nl/clubhelden. Nu kan er voor Gerda nog gestemd worden tot 26 april 2015. Hopelijk kunnen wij Gerda tijdens de zwemwedstrijden om de Lenie van der Meer-bokaal 26 april de nominatie uitreiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel