Meiden FC Aalsmeer vieren kampioenschap

In een zenuwslopende wedstrijd stelden de meiden A1 van FC Aalsmeer zaterdagmiddag op het complex aan de Beethovenlaan het kampioenschap veilig. Tegenstander TABA wist het de jongedames knap lastig te maken maar moest de overwinning toch aan Aalsmeer laten.
 
Het was erop of eronder voor de Aalsmeerse meiden. De slotwedstrijd in de najaarscompetitie moest gewonnen worden om zeker te zijn van de titel. Bij verlies of gelijkspel zou Sporting Martinus met de eer gaan strijken. Dat team stond een punt voor en had een beter doelsaldo.
 
Doeltreffend
Hoewel het Aalsmeerse team volgens directbetrokkenen wel eens beter gespeeld had, was het zeer effectief in het benutten van de kansen. De twee echte kansen werden door Lisa Geerlings en Nina Meijer doeltreffend benut, waarmee het team een kwartier voor tijd op 2-0 kwam. Dat TABA kort daarna tegenscoorde maakte de wedstrijd er alleen maar spannender op. Aan de 2-1 stand veranderde echter niets meer.
 
Bloemen en friet
Het eindsignaal van de scheidsrechter was het beginteken voor festiviteiten. De meiden werden in de bloemetjes gezet, ontvingen een oorkonde en vierden het feest met friet.
 
Foto boven: de klus is geklaard, de bloemen en oorkondes zijn niet voor niks meegebracht. Onder: Nina Meijer in actie, haar doelpunt bleek beslissend te zijn.
(Foto’s Wilfried Lenting)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel