Lezerspost: ‘Wij zoeken echte kerels’

Old Stars in actie (Foto archief AV/Arjen Vos)

Van Fred Ottenhof is onderstaand schrijven waarin hij op enigszins afwijkende wijze een oproep doet aan ‘echte kerels’ om zich te melden als ze zich aangesproken voelen regelmatig een potje te voetballen met de ‘Old Stars’ aan de Beethovenlaan.

Door: Fred Ottenhof. Ben jij zo’n watje die op zaterdagmiddag gezellig met zijn vrouw naar een tuincentrum gaat? Sissy! Ben jij zo’n vent die zijn vrouw nooit teleurstelt? Ben jij die kerel die nooit naar een andere vrouw kijkt en denkt…? Ben jij die gozer die na 1 biertje zegt, “Dit is de laatste want mijn vrouw wacht op mij”? Dan hoef jij je niet te vertonen bij ons op het heilige gras aan de Beethovenlaan, wegwezen jij, stop maar met lezen want jou hebben we niet nodig!

Wij zoeken echte kerels, geen watjes. Geen vent die naar dat programma van Linda de Mol kijkt. Geen loser die zijn poedel verwart met een Pitbull. Wij zoeken echte kerels met een tatoeage van John de Wolf op hun rug, kerels die met hun Harley-Davidson naar de club komen, niet met zo’n e-bike zonder stang! Kerels die met een gebroken been gewoon door voetballen. Een vent die zijn eigen vrouw in de winter op de fiets naar de Jumbo stuurt om een krat bier te halen. Dat zijn de kerels die we zoeken. Die mogen met ons meedoen om op het kunstgras oorlog te voeren.

Wat hebben wij te bieden aan zo’n echte vent? Een warming-up waarvan commando’s zouden overgeven. Een partij voetbal met maar 1 regel nl. KILL! Dan douchen en met z’n allen vier vaten bier opslurpen om daarna een varken aan het spit te smijten en ons te laten tatoeëren op ons hoofd. Waarom? Omdat het kan. Omdat wij echte kerels zijn!

Ben je al bang geworden? Opzouten dan. Totaal ongeschikt om in onze moordmachine te spelen. Wij kunnen alleen echte kerels gebruiken. Lijkt het je wat om met echte kerels onder de douche te staan? Lach jij om een hersenschudding of een gebroken been? Kom dan eens langs als je durft. Heb het lef om je te vertonen op het complex van FC Aalsmeer. Kom maar op, elke woensdagochtend om 10 uur. Wij van de FC Aalsmeer Old Stars wachten op je en lusten je rauw.

 

4 reacties

  1. Dat is een uitnodiging die nauwelijks te weigeren is. Het talent dat mijn magere zeventigjarige benen uitstralen zou voor het old star team zo’n welkome aanvulling zijn! In mijn junior tijd speelde ik de bal al niet alleen tussen de benen door van elke tegenstander die mij het scoren wilde beletten, maar gebruikte het domme verbaasde gezicht van de verdediger als kaatsbord waarop ik de bal na een berekende stuit feilloos in de linker- of rechterbovenhoek plaatste. Helaas woon ik in Friesland en vind de afstand iets te ver, vooral omdat ik niet teleurgesteld wil worden over jullie niveau. Ik herkende de naam van jullie sterspeler, die in een ver verleden ook al in het AD over de kwaliteit van het Nederlands elftal schromelijk overdreef. Mochten jullie toch nog gebruik willen maken van mijn uitzonderlijke talent, mag er altijd een privé-vlucht geboekt worden. In de tussentijd veel plezier, ik geniet van de verhalen over jullie!

  2. Ohh, wat een enig uitnodigingetje! Ik wil graag een partijtje met jullie spelen en ’t lijkt me reuze spannend om met jullie onder de douche te staan! Een pintje nul-punt-nul gaat er ook altijd wel in!

  3. Klopt, natuurlijk zijn wij altijd bereid om de A-selectie en zelfs Oranje te versterken met onze meedogenloze inzet en verbluffende techniek.Het ego van de Old Stars is zo groot dat zij zelfs in staat zijn om tijdens de koffie na het partijtje alle plaatselijke en zelfs de wereldproblemen in een mum van tijd op te lossen.

  4. Is het de bedoeling dat deze spelers opgeleid worden om bij geschiktheid in te vallen in de A-selectie van de FC Aalsmeer zaterdag- of zondagtak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin