Kunstgras RKDES morgen ingewijd

Morgen om 9.30 uur wordt het eerste kunstgrasveld van RKDES in gebruik genomen. Wethouder Gertjan van der Hoeven van sport en kinderburgemeester Vince Boom zorgen namens de gemeente voor het officiële tintje. Het is tegelijk de opening van het voetbalseizoen voor de Kudelstaartse voetbalclub. Na afloop spelen de jonge voetballers onderling korte wedstrijdjes.

Met het kunstgrasveld beschikt RKDES over iets nieuws waar het jarenlang voor gestreden heeft, voor en achter de schermen. Volgend jaar komt er een tweede kunstgrasveld bij.

Foto: waar begin dit jaar het water nog vrij spel had, moet het kunstgras nu soelaas bieden. (foto AV-archief)

3 reacties

  1. Eppo, je hebt helemaal gelijk als je opmerkt dat mijn opmerking niet op de juiste plaats gemaakt wordt. Daar kan ik het wel mee eens zijn. Maar het feit dat ik deze opmerking maak zou je ook aan het nadenken kunnen zetten over het waarom ik deze opmerking maakte. Ik ben een “stille” sponsor, ik speel niet bij de club, heb er geen kinderen spelen, en dus geen direct belang. Ik krijg geen clubblad, geen nieuwsbrief helemaal niets. Het enige formele contact dat ik heb gehad is toen ik 6 jaar geleden het bedrijf overnam er iemand van de club langskwam met een sponsorcontract. Ik heb welgeteld 2x een uitnodiging ontvangen om een wedstrijd bij te wonen, helaas op momenten dat of mijn bedrijf open was of ik prive niet kon. Ik hoef geen lintje, geen applaus, geen rode loper, geen wekelijkse kop koffie, maar ik denk wel dat er ruimte is om ook de sponsor beter te informeren over het wel en wee van de club waar ze sponsor van zijn.

  2. Raymond, de sponsors zijn het afgelopen jaar 2 maal uitgenodigd voor zowel de sponsormiddag als de medewerkersavond. Dit is de seizoensopening voor de jeugd met daaraan gekoppeld de ingebruikname van het kunstgrasveld. Beetje flauw om zo te reageren, zeker ook de ondertoon.

  3. En toch super dat je als sponsor een uitnodiging krijgt om de opening bij te wonen… echt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel