Kennismaken met sport via JeugdSportpas

Kinderen kunnen zich weer via de JeugdSportpas Aalsmeer inschrijven voor verschillende sporten. Ze kunnen kennis maken met zeilen, fitkids, waterpolo, taekwando, twirlen, volleybal en triathlon. Sportservice Haarlemmermeer organiseert dit al jaren en het brengt steeds veel kinderen op de been om een nieuwe sport uit te testen.

Kinderen die voor vijf euro een sport willen proberen, kunnen zich inschrijven via de website van Sportservice Haarlemmermeer. De JeugdSportpas wordt ook op scholen gepromoot om het sporten bij jonge kinderen een impuls te geven. De jeugd wordt geholpen bij de  juiste sportkeuze. De meeste sporten van het vierde blok zijn voor kinderen vanaf groep drie, maar twirlen kan je al als je in de kleuterklas zit

Triathlon clinics
Op 21 juni organiseert Oceanus een zwemloop en het Oceanus Triathlon Team organiseert triathlon clinics voor de groepen zeven en acht van de basisscholen. Met de JeugdSportpas kan er verder getraind worden bij de vereniging voor deze zwemloop.

Inschrijven voor een of meerdere sporten kan tot 28 mei en de sporten beginnen vaak een weekje later, maar hierover krijgen de deelnemers nog bericht. Er kunnen vier lesuren uitgeprobeerd worden en het zeilen bestaat uit een dagdeel van drie uur.

Foto: eerder dit jaar konden kinderen atletiek uitproberen via de JeugdSportpas. (foto archief AV)

Eén reactie

  1. Als er een sport bij is wat het kind leuk vindt, maar er zijn thuis problemen betreffende de contributie: op alle basisscholen in Aalsmeer-Kudelstaart is er een intermediair die aan de ouders/verzorgers van het kind kan vertellen of ze in aanmerking komen voor een bijdrage via het JEUGDSPORTFONDS AALSMEER. Want alle kinderen moeten kunnen sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel