Hoogstandjes Omniaspringers bij Flower Cup

Maar liefst 400 trampolinespringers uit zeventien verschillende landen deden zaterdag mee aan de Flower Cup, een toernooi dat voor de 23keer werd georganiseerd. Deelnemende vereniging en meewerkende partij in de organisatie, SV Omnia 2000, kijkt tevreden terug op het grootse en goed bezochte sportevenement in De Bloemhof.

Onder de deelnemers in de Bloemhof waren springers uit onder meer Kazachstan, Portugal, Zwitserland, Slovenië, Canada. Tussen dit sterk internationale deelnemersveld sprongen lokale trampolinehelden van Omnia dapper hun partijtje mee.

Medaillekansen waren er echter niet voor Sem van Tol, Jay Roelfsema, Joey Visser, Sabine Boegman, Lisa Wolterman, Boris Claus, Casper Dokter, Marlies Kok, Quinta Baijens, Regina Omta en Lucinda de Graaff. Meedoen in zo'n sterk deelnemersveld en voor zoveel publiek was een bijzondere ervaring voor de jonge sporters.

Net naast finaleplaats
Omnia zegt dan ook trots te zijn op deze toppers die het volgens de vereniging allemaal super hebben gedaan. Sem van Tol, Sabine Boegman en Jay Roelfsema sprongen voor het eerst een nieuwe en moeilijkere oefening en behaalden daarmee prima scores. Boris Claus miste op een haar na een finaleplaats. Hij werd negende 
in een categorie waar alleen de beste acht springers doorgingen naar de finale.

Foto 1: Lucinda de Graaff: 53e in de categorie ‘women class II all ages’.

Foto 2: Quinta Baaijens: 32e in de categorie ‘women class II all ages’.

Foto 3: Regina Omta: 37e in de categorie ‘women class II all ages’.

Foto 4: Sem van Tol: 39e bij de ‘Boys class I 13-14 years.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van het jubileumconcert van Muziekvereniging Flora

(advertentie)

 

 

Eén reactie

  1. Prachtig om te zien dat dit evenement nog steeds zo succesvol is en dat al vanaf 1975 ,en ooit door zomaar een Aalsmeerder gerealiseerd en naar het bloemendorp gehaald !
    Op naar de 24 e keer !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin