FC Aalsmeer stoomt op richting top

Hopelijk kan er morgen net zo gejuicht worden als twee weken geleden tegen Foreholte (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Met een boeiend duel trakteerden FC Aalsmeer en FC Foreholte het publiek zaterdag op een heerlijke voetbalmiddag. Het ging er sportief aan toe, beide teams toonden grote inzet en hadden de spelers in huis die fraaie individuele acties lieten zien. Daarbij kwam er veel publiek op het treffen af. Dat het stralend weer was hielp daar uiteraard aan mee. De thuisploeg zegevierde met 3-0 en heeft daarmee de weg gevonden naar de bovenste regionen in 2A.

Zoals aangekondigd was het een interessante krachtmeting tussen de nummers vijf (Aalsmeer) en vier van de ranglijst. De winnaar zou ofwel plek vier steviger in handen krijgen, ofwel deze positie overnemen. Uitdager Aalsmeer trok dus aan het langste eind dankzij twee doelpunten van Luc Vahle en eentje van Rachid Yagmouri. Met name de tweede van Vahle getuigde van grote creativiteit. Een lage voorzet leek iets te ver achter de spits terecht te komen maar met een onverhoedse beweging werkte Vahle de bal achter het standbeen langs in het doel. De Forholtedoelman had deze handigheid totaal niet doorzien en strekte zich kansloos naar de andere hoek van zijn doel. Terecht werd Vahle door zijn inbreng na afloop gekozen tot ‘man of the match’.

Bloemen voor Man of the match, Luc Vahle (Foto Jaap Maars)

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd in Gouda tegen SV Donk op het programma. De ploeg staat tiende maar maakte het koploper Alphia zaterdag flink lastig. Donk moest genoegen nemen met een 3-2 nederlaag en zal tegen Aalsmeer graag de punten in eigen huis willen houden.

Foto’s Jaap Maars en Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Antenna

 

Eén reactie

  1. Als ik op AalsmeerVandaag klik het idee dat ik beter weet, maar anders zou je echt denken dat we maar een team hebben in Aalsmeer.Volgens mij hebben we nog meer clubs, Jammer Arjan dat je alles zo eenzijdig bekijkt.Of en dat kan natuurlijk ook, wordt er prima voor betaald.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin