FC Aalsmeer afgedroogd

(Foto: Jaap Maars)

Door: Mariëlle Wegman. Werd Ajax zondag compleet afgedroogd door Feyenoord, FC Aalsmeer onderging in de pot tegen KDO eenzelfde lot.

In eigen huis hebben de Aalsmeerders maar liefst zes goals tegen voor de kiezen gekregen. Daar stond niet een goal in het doel van het gastteam uit De Kwakel tegenover. Hoop op een revanche na de iets kleinere nederlaag in november, ging hiermee in rook op.

Treurig
Deze prestatie brengt (of houdt) FC Aalsmeer 1 (zondag derde klasse C) op een treurige dertiende plaats, met een vijftal punten en een doelsaldo van -40. Ter illustratie, de aanvoerder van de lijst (Sporting 1) heeft, bij een gelijk aantal gespeelde wedstrijden, 47 punten behaald met een doelsaldo van 44.

Zijden draadje
De toekomst van prestatievoetbal op zondag hing al aan een zijden draadje. Op de website van FC Aalsmeer valt te lezen dat het doek valt voor deze tak van sport op zondag, met ingang van het seizoen ’24/’25. Tijdens een ingelaste extra algemene ledenvergadering op 12 april zal een en ander worden toegelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meer foto’s van Jaap Maars onder de advertentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel