Aalsmeer met ruime cijfers langs Hurry-Up

(Foto Jaap Maars)

Door: Klaas Leegwater. De handballers van Aalsmeer hebben zich op overtuigende wijze gerevancheerd voor de nederlaag tijdens de start van de BeNe-League vorige week tegen Volendam. In eigen huis versloeg de ploeg van Wai Wong zaterdagavond het Drentse Hurry-Up met ruime cijfers, 34-25. De basis van de Aalsmeerse winst werd in het eerste kwartier gelegd, na 10-2 en met de ruststand van 18-9 was het duel halverwege vrijwel al beslist.

Hurry-Up, dat vorige week knap kampioen Achilles Bocholt op een gelijkspel hield, was in sporthal de Bloemhof onmachtig. De ploeg uit Zwartemeer had vooral moeite grip te krijgen op middenopbouwer en uitblinker bij de thuisclub Vaidas Trainavicius, de Litouwse speler maakte tegen zijn oude club acht goals.

De teller op het scorebord bleef ook in de tweede helft rap oplopen voor de Aalsmeerders, met de uiteindelijke 34-25 boekten de zwarthemden de eerste zege. Naast Trainavicius had cirkelloper Samir Benghanem met zes treffers een belangrijk aandeel in de hoge score.

Aanstaande zaterdag (19.00 uur) speelt Aalsmeer opnieuw een thuiswedstrijd, tegenstander is kampioen Achilles Bocholt dat hard uithaalde (41-22) tegen debutant in de BeNe-League Filou Izegem.

(Meer foto’s van Jaap Maars in de gallery onder de adertentie.)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin