Aalsmeer duimt dat handbalconcurrenten verliezen

Duimen dat Lions Bevo verslaat. Duimen dat Volendam een misstap maakt tegen Red-Rag/Tachos. Dan zit FIQAS Aalsmeer, als het in de Bloemhof (start morgen om 19.15 uur) wint van E&O, wel mooi in de handbalfinale en mag het de best of three gaan spelen tegen Lions, dat al finalist én torenhoge titelfavoriet is.

Niets is onmogelijk. Maar dan moet er wel een godswonder gebeuren. Volendam, aan het eind van het seizoen zoals altijd beresterk, verliest heus niet van de hekkensluiter. Al was het alleen maar om voor aartsrivaal Aalsmeer de toegang tot de finale te blokkeren.

Hopen op wonder
Nog ruim een dag mag handballend Aalsmeer hopen op het wonder. Eerlijk is eerlijk, FIQAS heeft het zélf laten liggen door in de beginweken van de nacompetitie uit kansloos van Hurry Up te verliezen. De knappe inhaalrace de laatste maanden mocht niet meer baten.

Dit seizoen is Lions oppermachtig. Daarachter ontlopen Bevo, Volendam en Aalsmeer elkaar nauwelijks. Van de overige vier teams ben je als topper verplicht te winnen. Missers worden genadeloos afgestraft. Aalsmeer – het was te vaak nét niet dit seizoen – mag dan het tweede beste doelsaldo hebben, daar win je geen finaleplaats mee.

Tenzij…

Foto: volle bak tegen Volendam op 11 april; zo druk wordt het zaterdag vast niet nu Aalsmeer een finaleplaats niet meer in eigen hand heeft. (foto AV-archief)

Eén reactie

  1. Gek stukje, er wordt geschreven dat Aalsmeer het in de beginweken heeft laten liggen. Er wordt alleen aan de nederlaag bij Hurry Up gerefereerd. Dat is slechts 1 wedstrijd. Ik denk dat het puntenverlies tegen Volendam en de nipte nederlaag tegen Lions, beide thuis, doorslaggevender waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel