Warm welkom op nieuwjaarsbijeenkomsten CDA en D66

Geheel volgens traditie organiseren D66 en CDA morgenmiddag hun nieuwjaarsbijeenkomst. Het wordt nog een hele toer voor begunstigers van beide partijen om op elkaars feest te verschijnen. Ze zijn nagenoeg op hetzelfde tijdstip gepland.

De plaatselijke Christendemocraten kiezen er (eveneens traditiegetrouw) voor om samen te komen bij een lokale ondernemer. De aan de Mijnsherenweg gevestigde bloemenfirma Zuurbier heet de partij en haar gasten van harte welkom en gunt het iedereen een kijkje te komen nemen in de bedrijfsruimtes. Uiteraard zal ook een officieel gedeelte niet ontbreken. Iedere geïnteresseerde en/of betrokken inwoner van Aalsmeer en Kudelstaart mag komen. Vanaf 16:00 uur staan de deuren open op Mijnsherenweg 33.

Dat warme welkom geldt ook voor de bijeenkomst van D66. Deze partij kiest voor het hart van het dorp en zag in De Oude Veiling de perfecte locatie voor een gastvrij onthaal van leden, vrienden en andere plaatsgenoten. Het feestje begint hier een uurtje later wat de echte liefhebbers van politiek, netwerken en nieuwjaarsborrels de kans biedt om beide recepties te bezoeken.

Uiteraard behoort AalsmeerVandaag tot die categorie. Mocht u er om wat voor reden dan ook niet bij zijn morgen, dan kunt u na het weekend op deze plek terecht voor een (foto)verslag van de evenementen.

Bij de andere partijen blijft het vooralsnog oorverdovend stil wat dit fenomeen betreft. Ergens vinden we dat toch jammer. De gelegenheid niet aangrijpen om samen te komen, elkaar te ontmoeten en het glas te heffen zien we als een gemiste kans. Al is het alleen maar omdat we zo graag de laatste nieuwtjes horen. En aan u willen doorvertellen…

Tekst Arjen Vos

Foto: muzikant tijdens de recente nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Foto archief AV

2 reacties

 1. Een paasbrunch houden dat is een vraag naar de overige partijen toe.
  Het is mij duidelijk dat het moeilijk is om standpunten naar buiten te brengen .
  Maar het is inderdaad een gemiste kans.
  Ik heb genoten van de bijeenkomst CDA/D66
  Elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen.
  Zo hoort het en niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin