VVD steekt handen uit de mouwen

(Gesponsorde content) De VVD fractie heeft de afgelopen week op diverse plekken in de Ophelialaan haar handen uit de mouwen gestoken. Op zaterdag werden rond het middaguur gesprekken gevoerd en flyers uitgedeeld. Het begon die middag met het parkeren van de inmiddels al iconische VVD campagneauto op een prominente hoek aan de Ophelialaan, waarna bijna de gehele fractie beschikbaar was voor het beantwoorden van vragen en geven van informatie. Ging het vorige zaterdag nog veel over de stormen, deze zaterdag was iedereen toch diep onder de indruk van de oorlog in Oekraïne. Zoals een van de inwoners het treffend verwoorde: “Wij maken ons hier druk over de nattigheid in het Seringenpark, terwijl daar een land onder de voet wordt gelopen”. Zo voelde het ook voor de VVD fractie. Toch waren er veel mensen die, met de verkiezingen nu binnen twee weken in aantocht, meer wilden weten over de VVD standpunten en behaalde resultaten. Het begint nu merkbaar te leven.

Op dinsdag 1 maart was de VVD fractie weer aanwezig in de Ophelialaan, nu om de nieuwe ETOS in de Ophelialaan een handje te helpen. Het inrichten van een drogisterij en het vullen van de schappen is een behoorlijke klus. Wie kan je daar beter bij helpen dan de raadsleden en kandidaat-raadsleden van de VVD. Zij steken graag de handen uit de mouwen om deze ondernemer te helpen met een vliegende start. De opening van de nieuwe ETOS is morgen 2 maart en we weten nu al dat dit een prima aanwinst wordt voor de Ophelialaan.

Dirk van der Zwaag, fractievoorzitter en lijsttrekker van de VVD Aalsmeer en Kudelstaart over de activiteiten in de Ophelialaan: “Ik woon zelf op een steenworp afstand van de Ophelialaan en kom daar dus regelmatig. Ik vind de Ophelialaan echt een voorbeeld van een knusse winkelstraat, waar ik veel van mijn dagelijkse- en reguliere boodschappen haal. Daarnaast kan ik er een heerlijk broodje halen of s ‘avonds prima dineren, en dat allemaal zo om de hoek. Daarmee ondersteun ik ook meteen de actie Koop Lokaal”.

Foto’s VVD

Lees vorig bericht

VZOD/FIQAS pakt winst in slotfase

Lees volgend bericht

Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda


2 Reacties

  • Goed en zwaar werk. Heeft de maatschappij wat aan!

  • Wellicht kunnen ze ook asfalteren. Direct de knip eruit. Beter dan die lullige acties.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *