Sven Spaargaren benoemd tot wethouder

Door: redactie. In een bijzondere gemeenteraadsvergadering werd Sven Spaargaren gisteravond benoemd en geïnstalleerd tot nieuwe wethouder. Hij volgt namens de VVD Robert van Rijn op die in maart aftrad.

Het afleggen van de belofte

Fractievoorzitter Dirk van der Zwaag van de VVD lichtte de kandidatuur van Sven Spaargaren toe. Hij gaf aan met Spaargaren een uniek iemand gevonden te hebben die politieke ervaring heeft op de relevante portefeuilles, een financiële achtergrond heeft en bovendien rustig, stressbestendig, deskundig én bevlogen is. Spaargaren, nu nog woonachtig in Oegstgeest, is van plan om in Aalsmeer een woning te gaan zoeken. Geen vreemde bodem voor hem, hij is in Aalsmeer geboren en groeide op aan de Oosteinderweg waar hij tot zijn negentiende ook woonachtig was. Vader Wim Spaargaren was vele jaren actief als raadslid voor de VVD-fractie in Aalsmeer.

De nieuwe wethouder neemt na zijn benoeming de gelukwensen in ontvangst, vader Wim kijkt toe

AA ontbrak
Van de 23 raadsleden waren er gisteravond zestien aanwezig. Zij stemden allemaal in met de voordracht van Spaargaren waarna hij direct kon worden benoemd. Opvallend was dat de totale fractie van Absoluut Aalsmeer ontbrak. Dat gold ook voor voormalig AA-raadslid Dirk Biesheuvel, thans lid van de nieuwe partij FlorAalsmeer, Joost de Vries van de VVD en Ronald Fransen van GroenLinks.

(Foto’s Arjen Vos)

Eén reactie

  1. Dat ik er helaas niet bij was deze avond komt door m’n lang geleden geplande vakantie! 🏖🌴👙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin