Speelbadje in Kudelstaart?

De Dorpsraad Kudelstaart nodigt belangstellende inwoners van Kudelstaart uit voor het Bewonersoverleg op maandag 25 november om 20.00 uur in het vernieuwde Dorpshuis.

Voor de pauze staan de ontwikkelingen in het winkelcentrum op de agenda zoals de uitbreiding van Albert Heijn, verplaatsing van de apotheek en het initiatief voor de bouw van een Gezondheidscentrum. Na de pauze is er een diversiteit aan korte onderwerpen zoals draagvlak voor een speelbadje, een parkeerterrein aan de Geniedijk, nieuwbouw Westeinderhage en meer.

De Dorpsraad hoopt dat veel mensen de weg naar het Dorpshuis weten te vinden en bereid zijn mee te praten over de leefbaarheid in Kudelstaart.

(advertentie)

 

 

Eén reactie

  1. Zojuist foto’s gezien hoe het Dorpshuis er na de renovatie uit zou gaan zien. Het Dorpshuis is nu heropend. Maar wanneer wordt de rest van de renovatie gedaan? Wat de buitenkant betreft komt alleen de voorkant overeen met de foto’s. De rest, zijkant en achterkant ziet er nog steeds oubollig en gedateerd uit. Misschien nog even praten met het Schipholfonds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin