Rode tulpen voor 70 plussers

Op de Dag van de Arbeid, die gisteren passeerde, deelde de plaatselijke afdeling van de PvdA rode tulpen uit aan alle leden van 70 jaar of ouder. Dit als dank voor hun jarenlange lidmaatschap van de partij. Bezorgers van de bloemen kregen enthousiaste reacties. De ontvangers toonden zich verheugd dat deze Aalsmeerse traditie in stand gehouden wordt.

Het contactmoment was ook goed om te constateren wat er leeft onder de leden. Een aantal gaf volgens de partij aan zich zorgen te maken over Aalsmeer, speciaal in verband met de Europese verkiezingen. Met name dat zoveel Aalsmeerders bij de laatste verkiezingen gestemd hebben op anti-Europese partijen als PVV en FvD. Juist in Aalsmeer waar een groot deel van de werkgelegenheid direct afhankelijk is van een economisch gezond, sociaal, veilig en duurzaam Europa.


Op 11 mei gaat de Aalsmeerse PvdA de straat op voor de Europese verkiezingen van 23 mei. De PvdA wil aandacht vragen voor een economisch gezond, sociaal, veilig en duurzaam Europa. “Kansen voor Nederland liggen vooral in samenwerking binnen Europa. Bedreigingen voor Nederland kunnen alleen worden opgelost samen met Europese partners. Dat wil de PVDA uitdragen,” aldus Jan Westerhof namens de plaatselijke afdeling van de PvdA in een persbericht.

Foto: namens de PvdA overhandigt Ria Bouwman een lid een bos rode tulpen. (Foto PvdA)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel