Robert van Rijn treedt terug als wethouder

Door: redactie. Vandaag heeft Robert van Rijn via een door de burgemeester en gemeentesecretaris opgestelde raadsbrief aan de gemeenteraad laten weten dat hij ‘om persoonlijke overwegingen’ terugtreedt als wethouder. In de raadsvergadering van volgende week donderdag 16 maart zal hij zijn besluit nader toelichten.

Van Rijn was de afgelopen vijf jaar wethouder en daarvoor acht jaar raadslid voor de VVD. Hij was vandaag (nog) niet bereikbaar voor commentaar.

(Foto archief AV/Arjen Vos)

3 reacties

  1. Beste robert. Ik heb jou leren kennen als een vriendelijk en toegankelijk mens. Altijd een luisterend oor. Ik hoop dat de reden meevalt want het weggaan niet. Bedankt voor alles.

  2. Ik hoop dat het om een “gezonde” reden is en niet vanwege zijn gezondheid! Robert, alvast ontzettend veel dank voor alles wat je voor Aalsmeer hebt gedaan en ik hoop oprecht dat het verder goed met je zal (blijven) gaan!

  3. Bedankt!
    Het blijft menselijk gesproken altijd een persoonlijk drama, als je dit soort berichten leest.
    Niemand weet nog precies de grondslag van dit besluit, maar op voorhand bedank ik alvast R. V. Rijn voor zijn jaren lange inzet als raadslid en wethouder van Aalsmeer.
    Het ga je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel