Post: ‘Nooit gehoord van verkeersherrie tunnel’

Of de gedeputeerde weet had van de overlast van de Waterwolftunnel voor omwonenden? Die vraag stelde VVD-raadslid Teun Treur maandag op een VVD-meeting aan partijgenoot en verkeersgedeputeerde Elisabeth Post van Noord-Holland. “We krijgen regelmatig vragen over het geluid. Het is een klankkast. Het idee leeft dat ingenieurs het niet goed beoordeeld hebben,” merkte hij op.

“Nee, ik heb daar niet eerder over gehoord,” reageerde Post. “Wel over de ventilatie, maar niet over het verkeer.”

Het gaat “puur” om vracht- en personenauto's lichtte Treur nader toe. “Als ik op een zondagochtend met de hond wandel, neem ik weleens de proef op de som. Hoe verder je ervanaf bent, des te sterker is het geluid, lijkt het wel.”

Zie hier een ingezonden brief van eergisteren over verkeersherrie N201

Foto: vanaf de Ringvaart loopt de Waterwolftunnelbak in oostelijke richting. De huizen die zichtbaar zijn, staan aan de Oosteinderweg. (foto AV)

 

Lees vorig bericht

Inbrekers hebben neus voor barbecue

Lees volgend bericht

Eerst stelen dan terug geven


1 Reactie

  • Jammer en teleurstellend dat onze tientallen e-mails van vorige jaren en het afgelopen jaar naar echt heel veel personen bij de gemeente Aalsmeer (we kregen nog net geen stalkverbod), raadsleden van vele politieke partijen, verantwoordelijke wethouder N201, procesmanager, burgemeester, en, naar de Provincie, klachtenafdeling wegen provincie, de heer Remkes enz. enz. niet opgemerkt zijn. Maar gelukkig heeft de VVD nu een punt gemaakt en wij hopen dat er nog eens goed naar deze voor ons en anderen onleefbare situatie gekeken kan worden.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *