Ook Lijst Tas bij raadsverkiezingen

Aalsmeer krijgt er bij de gemeenteraadsverkiezingen 19 maart een zesde partij bij. Zo uit het niets blijkt ook Jan Tas mee te doen. Hij heeft nog tot maandag 3 februari om een lijst te verzamelen met twintig handtekeningen van Aalsmeerders die zijn deelname ondersteunen.

Die dag, de Dag van Kandidaatstelling, moet hij zich officieel op het gemeentehuis melden. Precies zoals de andere vijf partijen, CDA, AB, VVD, PACT en HAC. Verschil is dat Tas geen partij vertegenwoordigt, maar meedoet met een 'Lijst' – met een nummer of met zijn naam.

287 stemmen in 1998
Jan Tas, die Uiterwegbewoner en jachthaveneigenaar is, nam met de Lijst Tas al eerder aan de raadsverkiezingen deel. Dat was in 1998, toen hij 287 stemmen wist te behalen. Voor een zetel had Tas toen bijna het dubbele moeten krijgen.
 

2 reacties

  1. Allemaal leuk en aardig Jan – maar vertel liever iets over je programma – zo je dat hebt? Of moeten mensen je kiezen omdat je Aalsmeerse roots hebt?

  2. Klinkt niet goed: ‘Uiterwegbewoner en jachthaveneigenaar’. Mijn opa was kweker, mijn vader ook en hij heeft als eerste op de Uiterweg z’n kwekerij omgezet in een jachthaven. Hij was het voorbeeld voor andere kwekers, die dit ook hebben gedaan.
    Ik ben hier de derde generatie. En verdien een modaal inkomen met een klein jachthaventje.

    gr. Jan Tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin