Lookman: twijfel over herstelproces blijft

Dick Lookman heeft zo zijn twijfels over het politieke herstelproces. Gebeurt er op het hoogste bestuurlijke front iets wat hout snijdt of is het de schone schijn van procedureaanscherping? Zijn ingezonden brief staat vandaag in Lezerspost.

2 reacties

  1. Slechts wie de gaven van zelfkritiek en relativerend vermogen bezit, is het gegeven om aan (zijn eigen!) herstel te werken, en niet, zoals nu gebeurt, vooral de ander te wijzen op een gebrek aan fatsoen. Het aloude adagium luidt nog steeds: “Verbeter de wereld en begin bij jezelf.”

  2. Het is en blijft stil! Als een betrokken burger van Aalsmeer heb ik vorige week in de namiddag de workshop bijgewoond in het raadhuis. Op zich zelf een prima initiatief van de gemeente om het ingezette herstelproces nog eens te onderschrijven. Jammer alleen dat het voorlopig bij een papieren tijger blijft. Als ik de zelfde avond nog een bericht stuur naar de griffie en het college, met het verzoek om de uitslag en het resultaat van dit gezamenlijk gesprek openbaar te maken, zeker aan de betrokken burgers van die middag, dan blijft het verder STIL! Geen directe terugkoppeling van ontvangst of reactie op mijn bericht!?
    Dit zal Dick bedoelen, met zijn TWIJFELS hebben over het politiek herstel in Aalsmeer. Hoelang en hoeveel verontruste en betrokken burgers moeten nog aan de poort van het raadhuis bonken, voordat men ECHT open doet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel