‘Liever Aalsmeer’, liever vanuit de oppositie

(Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De PvdA-fractie laat bij monde van raadslid Jelle Buisma weten aanstaande donderdag wegens omstandigheden niet aanwezig te kunnen zijn bij de bespreking van het raadsprogramma en de benoeming van de wethouders. De fractie stuurde een persbericht met uitleg waarom het liever in de oppositie plaatsneemt.

‘Liever Aalsmeer. Dat was het credo waarmee de PvdA de verkiezingen van alweer drie maanden geleden optimistisch tegemoet ging. Liever Aalsmeer betekent voor de PvdA een Aalsmeer waar inwoners betaalbaar kunnen wonen, kunnen rekenen op goede en toegankelijke zorg, iedereen de voordelen van verduurzaming ervaart en waar bestaanszekerheid en kansengelijkheid het sociale beleid vormen.

Tijdens de onderhandelingen werd duidelijk dat aan de plannen en idealen van de PvdA meer recht wordt gedaan vanuit de oppositie. Als één van de twee oppositiepartijen zullen we kritisch maar constructief uitlichten wat beter kan en steunen wat goed is. De PvdA blijft alert op signalen vanuit de samenleving en de achterban en maakt zich – ook de komende jaren – sterk voor een Liever Aalsmeer!

De PvdA is blij dat Aalsmeer weer een nieuw gemeentebestuur heeft en wenst het nieuwe college veel inspiratie, wijsheid en compassie toe.’

 

Eén reactie

  1. Hulde!
    Gelukkig een broodnodige kritische en constructieve oppositie (hoe klein dan ook)
    Het lijkt mij Absoluut onwenselijk dat er een bijna raadsbreed bestuur gevormd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin