Lezerspost: wethouder Van Duijn over ‘gematigde groei Schiphol’

“Groeien om het groeien, daar is deze regio niet mee gediend. Het is tijd dat welzijn boven welvaart gaat.” Wethouder Schipholzaken laat in een opiniestuk weten hoe hij aankijkt tegen de groei van Schiphol. Het wordt wat hem betreft hoog tijd dat de luchthaven wordt behandeld als ieder ander bedrijf. Dat Aalsmeer onlangs via zowel Zwanenburg- als Aalsmeerbaan met een periode van extreem veel overlast te maken had, was wat hem betreft de druppel. Klik hier om zijn brief te lezen.

(advertentie)

  

 

2 reacties

  1. Natuurlijk is het goed dat de wethouder zich bewust is van het algemeen ongenoegen en de ergste ergernis van z’n burgers. Ja, het is zelfs dapper dat hij zich openbaar verzet tegen de politiek van zijn eigen partij… Maar hoe is het dan mogelijk dat het college en de raad wél kiezen voor uitbreiding van het Schipholparkeren in onze “fairtrade” gemeente?!? En wat mag je verwachten als je je belangrijkste bedrijventerrein laat ontwikkelen door een projectontwikkelaar die “Schiphol Airport Development Company” heet…
    Niet een gematigde groei van Schiphol.., maar een resolute en absolute afbraak van alle overlast en milieuschade! Waar heb ik dat meer gehoord??? Oh ja, over het aardgas in Groningen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin