Keessen en Biesheuvel starten eigen fractie

De nog voltallige AA-fractie (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Na het persbericht van het Absoluut Aalsmeer partijbestuur volgde vanmorgen het bericht van Judith Keessen en Dirk Biesheuvel zelf. Deze is integraal hieronder te lezen. Over de exacte aanleiding van het vertrek uit de AA-fractie belooft voormalig fractievoorzitter Keessen later een mondelinge toelichting te geven. Overigens heeft ook AA fractie-assistente Lydia Lücke besloten zich bij het tweetal te voegen.

‘Na een enerverende tijd vol hard werk, het aangaan van verbindingen met mensen en organisaties, en het afstemmen van standpunten, hebben wij, Judith Keessen en Dirk Biesheuvel, besloten om afscheid te nemen van de AA-fractie. Met de benoeming van nieuwe wethouders begint er een nieuwe fase, en dit is het juiste moment om vooruit te kijken.

De voorbije periode was ook grillig zo nu en dan. Hoewel we als fractieleden op bepaalde punten te ver uit elkaar liggen om samen door te gaan, zullen wij (Judith en Dirk) als fractie blijven deelnemen aan de gemeenteraad, zodat we onze rol als vertegenwoordigers van onze inwoners kunnen blijven vervullen. Onze inzet voor Aalsmeer is altijd onze drijfveer geweest.

Als fractievoorzitter en raadslid hebben we alle facetten van ons werk kunnen benutten en inzetten. Het afgelopen jaar is een prachtige en leerzame periode geweest.

Terugkijkend zijn we blij dat we onze rol hebben kunnen vervullen en willen we onze collega- raadsleden bedanken, met wie we goed hebben kunnen samenwerken en blijven samenwerken. Samen zetten we ons in voor het welzijn van onze gemeente en haar inwoners.’

13 reacties

 1. Dus iedereen die roept heeft geen kennis. Droom maar lekker verder.

 2. @Gerard Zelen, spot on. Helemaal mee eens.
  Het is inderdaad altijd makkelijk roepen vanaf de zijlijn zonder enige kennis.

 3. Beste mede bewoners van Aalsmeer,
  Mocht u denken dat de raadszaal een speeltuin is voor kinderen, heeft u het mis.
  Neem eens de moeite en bezoek een van de raadsvergaderingen. Je kan er alles van vinden en soms kan ik zelf ook de besluiten ‘ wel of niet te volgen’, maar onze raadsleden en ook Judith en Dirk zijn serieus bezig om Aalsmeer nog leefbaarder en veiliger te maken.
  Geef hun het respect, die ze alle in deze kamer verdienen.

 4. Wat is dit slecht voor bestuurlijk Aalsmeer. Is de lokale politiek nog wel geloofwaardig?

 5. Wat een negatieve reacties. Ik denk dat mevrouw Keessen een van de weinigen is die echt denkt in het belang van de inwoners. En ik geloof niet dat ze uit de partij stapt voor haar lol, maar eerder vanwege anderen die persoonlijke belangen boven algemene belangen stellen.

 6. Hoezo wachten op de feiten ? Het is toch duidelijk met dat broodje -aap- verhaal, waziger kan het niet. De beloofde toelichting zal niet veel beter zijn, als die er ooit komt. Ben benieuwd naar welke partij er nu gehopt wordt. Allemaal heel triest voor Aalsmeer. 😢😢

 7. Hop Judith hop, hop naar stageplaats bij Aalsmeerse Belangen, hop naar D66, hop snel naar vriend Kuin, hop naar AA en hoop naar naar nieuwe zetel, hop dan naar functie elders en naar exit. Mooie carrière.

 8. Misschien sluit Kuin zich wel aan bij de nieuwe fractie? Of zal hij een comeback maken bij AA?
  En bij welke partij zal mevrouw Keessen zich volgend jaar weer aansluiten? Onder het mom van ‘we doen het voor de Aalsmeerse samenleving’ en ‘de menselijke maat moet terug’ kan de burger zich lekker blijven verkneukelen om de Aalsmeerse politiek. Tja, je krijgt wat je verdient…

 9. Eigelijk had AA uit het college moeten stappen. Maarja politiek is politiek.

 10. Misschien is het verstandiger om even op de feiten te wachten i.p.v. meteen maar te roeptoeteren.

 11. Eerst moesten wij ons bij AA aansluiten dat was de partij voor de bewoners. Nu is dat het toch niet. Hoe geloofwaardig zou je zijn om hier weer achteraan te gaan. Den haag is wat maar aalsmeer kan er ook wat van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin