‘Kansen voor verbetering luchtkwaliteit’

De luchtkwaliteit in de provincie Noord-Holland is “niet best”. Wat betreft het gehalte fijnstofdeeltjes komt West-Friesland het slechtst uit de metingen, die Marieke van Duijn verrichtte tijdens haar Frisse Wind-tour enkele weken terug. Dat laat de PvdA weten, de partij waarvoor de Kudelstaartse Van Duijn tweede is op de kieslijst voor de Provinciale Staten.

Dat de luchtkwaliteit te wensen overlaat, geldt volgens de sociaaldemocraten “ook voor de regio Schiphol”; cijfers daarover worden niet gegeven. Van Duijn maakte op haar vierdaagse verkiezingsfietsocht door de provincie gebruik van een luchtkwaliteitsmeter van ECN, het Energie Onderzoekcentrum Nederland.

Gezonde leefomgeving
Van Duijn wil in de staten “de kansen pakken om de luchtkwaliteit in Noord-Holland te verbeteren”. Die kansen zijn er, denkt de PvdA'er. “Zeker omdat bepaalde maatregelen vaak goed te realiseren zijn. Met de fietstocht is hier weer aandacht voor gevraagd en ook straks voor de provincie wil ik me verder inzetten voor een gezonde leefomgeving.’’

Eén reactie

  1. Ik geef mijn voorkeursstem aan Marieke als ze de CO2 genererende reclameborden in ‘Aalsmeerig’ veroordeelt. Lees het artikel van Groot41 op Dichtbij! Gewoon een charmeoffensief! Er komt geen snars van terecht. Marieke, je hebt nog 2 dagen om stelling te nemen tegen de reclametroep in Aalsmeerig om mijn stem te verzilveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel