Kamerleden kwamen luisteren

Hoog bezoek vanmorgen in het gemeentehuis. Een drietal Tweede Kamerleden wilde wel eens met eigen oren komen luisteren hoe erg het nou precies is gesteld met de vliegtuigoverlast in de omgeving van Schiphol. Er zouden er eerst vier komen, toen vijf maar zowel de samenstelling als het aantal kamerleden werd ter elfder ure toch weer anders. Uuteindeijk waren het Bart Smals van de VVD, Mustafa Amhaouch van het CDA en Suzanne Kröger van Groen Links die met de Koninklijke Beukbus naar Aalsmeer kwamen om zich te laten informeren.

Na een uur lang aanwezig te zijn geweest in de raadzaal, ging het gevolg, aangevuld met diverse raadsleden op excursie naar Kanaalstraat en Loswal (foto) waar Tom Verlaan de volksvertegenwoordigers uitleg gaf over de vliegroutes. Overigens was het opvallend stil met vliegverkeer boven de gemeente.

Later meer.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

2 reacties

  1. En weer worden we in de maling genomen. De loswal bij Kudelstaart en de Kanaalstraat. Nee ze moeten komen pal onder de Aalsmeerbaan als om de minuut een vliegtuig over dendert.
    Schande gemeente Aalsmeer

  2. Gek hè dat het zo stil was? Schiphol leest ook social media!
    Laat ze wat vaker onaangekondigd langskomen! Dan krijg je een helder beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin