Judith Keessen sluit zich aan bij Absoluut Aalsmeer

Door: redactie. Met ingang van 9 april heeft zelfstandig raadslid Judith Keessen zich aangesloten bij de fractie van Absoluut Aalsmeer. Na bijna acht maanden zelfstandig raadslidmaatschap is deze beslissing met wederzijdse instemming genomen.

Beide partijen geven in een verklaring aan veel overeenkomsten te hebben, zoals zichtbaar en open communiceren, staan voor een sociaal en oprechte politiek, meer groen en verstandig omgaan met de buitenruimte, het behoud van de eigen identiteit van Aalsmeer en Kudelstaart, leefbaarheid op één, maar vooral ook een grote en directe verbinding met inwoners. Keessen geeft aan dat het goed voelt en uit te kijken naar een vruchtbare samenwerking met de enige lokale partij. “We weten wat we aan elkaar hebben. Absoluut Aalsmeer staat net als ik voor de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart.” Ze zegt haar achterban, de mensen die op haar gestemd hebben en een ieder die contact zocht zeer dankbaar te zijn voor de ‘warme en waardevolle gesprekken’ in de afgelopen maanden.

De periode als zelfstandig raadslid heeft haar veel geleerd en had ze voor geen goud willen missen. “Nu is echter het moment daar een stap vooruit te zetten en ik heb er ontzettend veel zin in,” aldus Keessen.

De fractie van Absoluut Aalsmeer laat weten het nieuwe fractielid met veel genoegen te verwelkomen en uit te kijken naar de toekomst, waarin de fractie zich met volle energie zal blijven inzetten voor de belangen van alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart.

Foto archief AV/Arjen Vos

6 reacties

  1. Anton de Boer, ik vind dit hypocriet maar ben mij er van bewust dat ik in deze niet onpartijdig ben. Ik heb destijds op Judith Keessen gestemd, zeker niet voor de landelijke inhoud van D66, maar omdat ik wist dat zij voor Aalsmeer zou staan. Ik vermoed zomaar dat jij ook een landelijke D66 stemmer bent. Voor mij is landelijk significant anders dan lokaal. De strijd die zij moest voeren binnen de D66 gelederen om ook rekening te houden met Aalsmeer, werden beloond met een groei van 450.000 vluchten naar 500.000 en oplopend naar 2050 tot 850.000 vluchten mede ondertekend door D66. Laat duidelijk zijn dat het niet jouw stem was zoals je schrijft, want jij hebt niet gekozen voor haar maar voor D66, dat was de huidige wethouder en die zit er nog steeds. Het is mijn stem waar ze volgens jou mee aan de haal is gegaan. Laat ook duidelijk zijn dat zij daardoor ook niet met jouw stem in de raad is gekomen maar met die andere 111 die op haar stemden en haar het vertrouwen gaven om voor hen op te komen binnen Aalsmeer en Kudelstaart. Zetelroof bestaat niet, een raadslid wordt gekozen en is zelfstandig en draagt het gedachtegoed uit van haar of zijn partij, echter als dat gedachtengoed in de loop van tijd veranderd maak je keuzes. Ze doet het goed binnen de gemeente aangezien zij haar aan alle kanten het werk probeerden onmogelijk te maken, juist omdat zij zeer kritisch is en staat voor de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart, net als AA. Zij waren het vaak met elkaar eens en hadden vele raakvlakken. Het uitsluiten van het presidium was en is zéér bedenkelijk en maakte haar het werk als zelfstandig raadslid dan ook onmogelijk, trouwens ook die van René Martijn. Deze stap is een wijs besluit, Aalsmeer en Kudelstaart voor haar inwoners en niet voor Den Haag. Dus bezint eer gij er wat vind en kijk eens verder dan je neus lang is, zorg dat je de juiste informatie naar boven haalt, wellicht had je het haar persoonlijk kunnen vragen.

  2. Judith is nu derde Hen in Dick zijn hok. Dat is hem wel toevertrouwd.

  3. Ik heb destijds op het programma van D66 gestemd, niet op mevrouw Keessen. Nu gaat deze vrouw met mijn stem aan de haal naar AA waar ik niet op heb gestemd. Als je jezelf als raadslid niet meer kunt vinden in de lijn van je partij geeft je je zetel terug aan de partij en vertrek je. Deze vrouw heeft de stem van heel veel D66 stemmers gestolen met de stap naar AA. Pluche kleeft. Dit is verachtelijk en zegt ook iets over de moraal van AA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel