Jongeren debatteren vanavond met politici

Na het succesvol verlopen jeugddebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar, organiseert Radio Aalsmeer samen met het jongerenwerk Aalsmeer en jongerencentrum N201, het tweede Aalsmeerse jeugddebat. Dit debat zal live te volgen zijn op Radio Aalsmeer.

De discussie wordt vanavond in jongerencentrum N201 om 20.00 uur geopend met een welkomstwoord van wethouder Gertjan van der Hoeven. Daarna neemt Peter Maarse de microfoon over en debatteren jongeren en politici van vrijwel alle Aalsmeerse politieke partijen onder zijn leiding.

Jongerenvoorzieningen
Tot aan de pauze is het onderwerp onder meer jongerenvoorzieningen. Na de pauze vertellen ervaringsdeskundigen Lucy en Robert over jongerenhuisvesting in Aalsmeer. Politici en jongeren kunnen vragen stellen naar aanleiding van hun verhaal.

Uiteraard wordt er teruggeblikt op uitspraken en beloftes die vorig jaar zijn gedaan. Om 22.00 uur eindigt het debat, waarna er nog even nagepraat kan worden. Jongeren en geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

Foto's: Begin maart vorig jaar vond het eerste debat tussen jongeren en lokale politici plaats (foto's archief AV)

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel