Jan Westerhof nieuwe voorzitter PvdA

Op de redelijk goed bezochte ledenvergadering van 19 september kozen de leden van de PvdA een nieuwe voorzitter. Het werd de 70-jarige Jan Westerhof, sinds 1979 inwoner van Aalsmeer en in zijn werkzaam leven als gewasspecialist Kamerplanten verbonden aan het destijds hier gevestigde Proefstation voor de Bloemisterij. De laatste jaren was hij werkzaam bij NAK Tuinbouw in Roelofarendsveen. 
Bij diverse Aalsmeerders zal Westerhof bekend zijn als imker.
 
Westerhof ziet met veel vertrouwen de toekomst van de plaatselijke PvdA tegemoet en is verheugd dat hij wordt bijgestaan door een nieuw gekozen actief bestuur, waaronder ook enkele jongere leden. Zoals alle politieke partijen ziet men graag met name jongeren toetreden.  
 
Voorafgegaan aan de vergadering werd een minuut stilte in acht genomen voor de op 15 september op 88-jarige leeftijd overleden Jan van der Jagt die namens de PvdA 26 jaar raadslid was, maar ook fractievoorzitter en wethouder.
Het spreekt vanzelf dat als gespreksonderwerpen de recente ontwikkelingen rondom de gemeenten Aalmeer en buurgemeenste Amstelveen aandacht kregen. Ook 'Schiphol' passeerde de revue evenals het onderwerp Bestuurlijke vernieuwing. 
 
Werkplan
Op de vergadering kwam ook het Werkplan oktober 2019-2020 aan de orde waarbij over het zich verder ontwikkelen van de PvdA Aalsmeer en het ondersteunen en begeleiden van de fractie uitvoerig werd gediscussieerd. Een van de plannen is contact te zoeken met de afdelingen Amstelveen en Uithoorn van de PvdA. Het nieuw gekozen bestuur ziet met optimisme de toekomst tegemoet.
 
Tekst Leni Paul, foto archief AV
 
 

Eén reactie

  1. Jan Westerhof:
    Gefeliciteerd :
    Ik hoop dat jullie hoog gaan scoren in de politiek.
    Het jullie goed .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin