Heidagen aan de kust

Vorige week hebben de fractievoorzitters van de gemeenteraad en de leden van B&W zich eventjes teruggetrokken voor een paar zogenaamde heidagen. Gedurende twee dagen verbleven zij in Noordwijk, ver van de Aalsmeerse beslommeringen.

De veranderde koers, die het gemeentebestuur na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is ingeslagen, was onderwerp van gesprek. Hoe gaat het tot nu toe en wat is voor verbetering vatbaar? In een informele setting stond de vernieuwde onderlinge samenwerking hoog op de agenda. Een agenda die ook ruimte liet voor persoonlijk contact en gezelligheid.

Amstelveen
Er werd niet alleen gesproken over de onderlinge samenwerking. Er werden ook zaken met elkaar gedeeld die later gezamenlijk uitgewerkt zullen worden. Eén van die zaken betreft de gemeentelijke dienstverlening door buurgemeente Amstelveen. De ambtelijke samenwerking, die op 1 augustus 2015 (met terugwerkende kracht zelfs al op 1 januari 2013) een feit werd, was en is vele Aalsmeerders een doorn in het oog. Het is om die reden vrij aannemelijk dat de ontwikkelingen op dit front met argusogen zullen worden bekeken.
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
Foto: fractievoorzitters en B&W in informele sfeer in Noordwijk (bron: Gemeente Aalsmeer)
 
(advertentie)

2 reacties

  1. Ja, op het gebied van evenredige vertegenwoordiging m/v is er in Aalsmeer nog een wereld te winnen!

  2. bij een aanstaande koersverandering maar eens proberen het mannenbolwerk aan te pakken. Het lijkt verdorie Staphorst wel! Oh nee, sorry, zelfs daar is de verdeling m/v beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel