Hamerstukken en gezamenlijke motie op raadsvergadering

Vanavond vindt de laatste vergadering van de gemeenteraad in dit kalenderjaar plaats. Daarna begint de winterstop, die duurt tot 28 januari. Wel komen twee weken eerder al de beide raadscommissies weer in actie. Het is vanavond feitelijk een extra vergadering, om de resterende besluiten te kunnen nemen die er in 2015 nog 'doorheen moeten'.

Er staan uitsluitend hamerstukken op de agenda, vijf in totaal. Klap erop en klaar. Aanvankelijk stond ook het voorstel voor de Woonagenda 2016-2020 met het nieuwe woonbeleid – een onderwerp dat de tongen in de raad losmaakt – geprogrammeerd. Dat is echter op verzoek van de VVD-fractie verschoven naar het nieuwe jaar.

Versterking
In de wandelgangen is te vernemen dat er als extraatje (want niet op de agenda) een gezamenlijke motie ter tafel komt. Het wordt een aanvullende motie ter versterking van een begin november aangenomen motie van CDA, AB, VVD en PACT om de opbrengst van de precariobelasting volgend jaar een 'mooie' bestemming te geven.

De openbare raadsvergadering begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom op de publieke tribune.

● Klik hier voor agenda en stukken van raadsvergadering 17 december
● Op Radio Aalsmeer is de raadsvergadering live te volgen. Klik op de knop rechtsboven in dit scherm om de uitzending te beluisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel