Greta Holtrop en Sven Spaargaren nieuwe wethouders

Greta Holtrop (Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Het was lang wachten op de opvolgers van wethouders Robert van Rijn en Dick Kuin maar vandaag stijgt er witte rook op uit het raadhuis. De fractie van Absoluut Aalsmeer draagt uit eigen gelederen Greta Holtrop voor als wethouder, VVD kiest voor de misschien iets minder bekende Sven Spaargaren die woonachtig is in Oegstgeest en zoon van voormalig VVD-raadslid Wim Spaargaren.

Later meer…

 

9 reacties

 1. Zit eigenlijk met een vraag is het niet verplicht dat wethouders uit eigen woonplaats komen plaats van daar buiten

 2. Veel succes Gretha, je neemt de portefeuille van Dick over met daarin verkeer en vervoer,
  Hoop dat je aandacht gaat besteden aan de verbetering van de fietspaden vooral de tegel fietspaden zijn een ramp.
  Fietspad langs de Hoofdweg is zo slecht dat het in feite per direct afgesloten zou moeten worden.

 3. Sorry Gretha wat een blunder dat ik feliciteer als raadslid, maar ik bedoel natuurlijk als wethouder heel veel succes gewenst hoor

 4. Proficiat Greta met je benoeming als raadslid. Wij wonen aan het Prinsessenpad, de nieuwe appartementen aan de Machineweg het voormalige Rooie Dorp.
  Wij wonen ontzettend fijn alleen het is pretje om op het terras te zitten, omdat er hier ook veel te hard gereden word. Vaak met meer dan 120 km. Ook wij hopen dat daar iets aan gedaan kan worden. Wij hebben het al eens eerder aangegeven bij de gemeente, maar helaas er is niets mee gedaan. Wij wensen je heel succes Greta.

 5. Gefeliciteerd Greta. zal best lukken. Meteen aan het werk .op ons weggetje waar u en ik wonen .word soms heel hart gereden ik zie ze soms voorbij vliegen met 60-70 kilometer levensgevaarlijk Hopelijk kan u er voor zorgen dat er 30 km borden komen .Nog beter drempels het is levensgevaarlijk voor kleine kinderen

 6. Grappig, die vergelijkingen met muziek. Als er toch in één (oud-)wethouder muziek zit, is het de afgezette Dick Kuin! En hij woont ook nog eens gewoon in Aalsmeer.

 7. Prachtig, er zit inderdaad muziek in, en nog een vermogens adviseur erbij, dan gaat misschien de poen een keer goed besteed worden. Goed gedaan.

 8. Letterlijk en figuurlijk:
  In beide nieuwe wethouders zit muziek in !!
  Voorlopig vast gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel