Geen nieuwe raadsperiode voor Nanda Hauet

Door: redactie. VVD raadslid Nanda Hauet heeft besloten zich niet meer herkiesbaar te stellen voor een nieuwe raadsperiode. Dat maakt de lokale partij bekend op haar website.

Hauet geeft daarop aan de afgelopen acht jaar met veel plezier raadslid te zijn geweest maa dat het met de nieuwe verkiezingen in aantocht tijd is voor wat nieuw bloed in de fractie. Hauet is naast haar werk als gemeenteraadslid ook actief als directeur van Verenso, de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. “Ik heb mijn hart de afgelopen jaren verloren aan de zorg en wil mij daar de komende tijd nog verder in ontwikkelen.”

In de raad was Hauet actief als woordvoerder voor het sociaal domein. Daarnaast was Hauet de afgelopen raadsperiode als voorzitter actief van de commissie ruimte en economie en van de klankbordgroep Schiphol. “Zowel het woordvoeren over de zorg als het voorzitten waren een eer om te mogen doen. Ik heb dat ook met veel passie gedaan,” aldus Hauet.

Fractievoorzitter Dirk van der Zwaag geeft aan dat Hauet als woordvoerder voor het sociaal domein enorm gedreven was. “Vele moties kwamen van haar hand. En die werden veelal door de hele raad omarmd. Bovendien is Nanda een ervaren voorzitter. Het is jammer dat ze stopt, maar ze blijft voor de VVD behouden. Ik denk dat we haar in de toekomst nog wel een keer in een rol voor de VVD zullen zien acteren.”

Foto archief AV/Arjen Vos

Lees vorig bericht

‘Kansrijke Start’ voor kinderen en ouders

Lees volgend bericht

Feestelijkheden Waterfront afgeblazen


2 Reacties

  • Respect voor het besluit van Nanda Hauet om te stoppen met haar raadswerk. Dit aimabele lid van de VVD is helaas in haar rol als voorzitter van de commissievergadering van 16 november door een aantal raadsleden op een vreemde manier bejegend (vroegtijdig vertrek uit de vergadering); iets wat zij absoluut niet had ‘verdiend.’
    Nanda Hauet houdt de eer aan zichzelf en vertrekt. Helaas.
    Maar…, zij heeft karakter. De bejegening die zij dinsdag jl. heeft moeten ondergaan acht ik karakterloos.

  • Nanda, je hebt heel veel betekend voor de mensen in ons Aalsmeer.
    Het ga je goed en heel veel sterkte in je baan als directeur van Verenso.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *